Favoriet fruit hier
Favoriete groente: hier
Favoriet vlees/vis/gevogelte: hier
Kies hier je favoriete broodbeleg. Voor ieder wat wils!
3e ronde
rechtstreeks geplaatst
1. chocolade 8 - 20.00% (12 - 23.53%) (zowel wit, melk en puur inbegrepen)
2. kaas 7 - 17.50% (15 - 22.39%) (jong, oud en alles ertussen, géén smeerkaas en platte kaas)
3. spek 5 - 12.50% (10 - 17.54%) (gerookt of gekookt, warm of koud, inclusief spekvet)
beste verliezers
1. kipcurry 4 - 10.00% (9 - 15.79%)
2. eiersalade 4 - 10.00% (8 - 15.69%)
3. gerookte ham 3 - 7.50% (10 - 14.93%) (inclusief Ardense ham en alle andere soorten gerookte ham en hesp)
4. salami 3 - 7.50% (6 - 13.64%) (inclusief chorizo en andere salami verwanten)
Uitgeschakeld / Eindstand
8. confituur 3 - 7.50% (5 - 9.80%) (van eender welk fruit)
9. paardenrookvlees 2 - 5.00% (5 - 11.36%)
10. tonijnsalade 1 - 2.50% (6 - 13.64%)
21. kalkoenfilet 5 - 7.46%
22. varkensgebraad 4 - 7.84%
23. honing 4 - 7.02%
23. smeerkaas 4 - 7.02%
25. broodworst 3 - 6.82% (alle soorten niet salami/kip/lever worsten voor op brood, inclusief samsonworst en dergelijke)
25. kipfilet 3 - 6.82%
27. fricandon 3 - 5.26% (fricadeau, soms ook fricadellekoek genoemd)
28. aardappelsalade 3 - 4.48%
28. komkommersalade 3 - 4.48%
28. stroop 3 - 4.48%
31. pindakaas 2 - 3.92%
31. platte kaas 2 - 3.92%
33. corned beef 1 - 2.27%
33. geitenkaas 1 - 2.27%
35. hoofdvlees / kopvlees / kop 1 - 1.96%
35. leverworst 1 - 1.96%
37. gekookte ham / hesp 1 - 1.75% (de klassieke ham)
37. heilbot 1 - 1.75% (gerookte heilbot)
39. kokosbrood 0 - 0.00%
40. sandwichspread 0 - 0.00%
2e ronde
Groep A (40 votes)
1. chocolade 8 - 20.00% (12 - 23.53%)
2. kaas 7 - 17.50% (15 - 22.39%)
3. spek 5 - 12.50% (10 - 17.54%)
4. kipcurry 4 - 10.00% (9 - 15.79%)
5. eiersalade 4 - 10.00% (8 - 15.69%)
6. gerookte ham 3 - 7.50% (10 - 14.93%)
7. salami 3 - 7.50% (6 - 13.64%)
8. confituur 3 - 7.50% (5 - 9.80%)
9. paardenrookvlees 2 - 5.00% (5 - 11.36%)
10. tonijnsalade 1 - 2.50% (6 - 13.64%)
Groep B
choco (chocoladepasta) (13 - 29.55%)
speculaas + speculaaspasta (13 - 19.40%)
hagelslag (12 - 21.05%) (chocolade hagelslag van alle soorten en maten)
filet americain (Preparé) (10 - 19.61%)
ei (8 - 14.04%) (omelet, roerei, geplet hardgekookt ei, ...)
rosbief (8 - 11.94%)
garnalensalade (7 - 10.45%) (van roze of grijze garnaal)
paté (6 - 13.64%)
zalm (gerookte zalm) (6 - 11.76%)
krabsalade / surimisalade (5 - 8.77%)
Groep 1 (67 stemmen)
1. kaas 15 - 22.39%
2. speculaas + speculaaspasta 13 - 19.40%
3. gerookte ham 10 - 14.93%
4. rosbief 8 - 11.94%
5. garnalensalade 7 - 10.45%
6. kalkoenfilet 5 - 7.46%
7. aardappelsalade 3 - 4.48%
7. komkommersalade 3 - 4.48%
7. stroop 3 - 4.48%
10. sandwichspread 0 - 0.00%
Groep 2 (44 stemmen)
1. choco (chocoladepasta) 13 - 29.55%
2. paté 6 - 13.64%
2. salami 6 - 13.64%
2. tonijnsalade 6 - 13.64%
5. paardenrookvlees 5 - 11.36%
6. broodworst 3 - 6.82%
6. kipfilet 3 - 6.82%
8. corned beef 1 - 2.27%
8. geitenkaas 1 - 2.27%
10. kokosbrood 0 - 0.00%
Groep 3 (51 stemmen)
1. chocolade 12 - 23.53%
2. filet americain (Preparé) 10 - 19.61%
3. eiersalade 8 - 15.69%
4. zalm (gerookte zalm) 6 - 11.76%
5. confituur 5 - 9.80%
6. varkensgebraad 4 - 7.84%
7. pindakaas 2 - 3.92%
7. platte kaas 2 - 3.92%
9. hoofdvlees / kopvlees / kop 1 - 1.96%
9. leverworst 1 - 1.96%
Groep 4 (57 stemmen)
1. hagelslag 12 - 21.05%
2. spek 10 - 17.54%
3. kipcurry 9 - 15.79%
4. ei 8 - 14.04%
5. krabsalade / surimisalade 5 - 8.77%
6. honing 4 - 7.02%
6. smeerkaas 4 - 7.02%
8. fricandon 3 - 5.26%
9. gekookte ham / hesp 1 - 1.75%
9. heilbot 1 - 1.75%