Favoriet fruit hier
Favoriete groente: hier
Favoriet broodbeleg: hier
Opgelet, het gaat hier om over het algemeen warm geserveerd vlees (met uitzondering van enkele schaaldieren). Voor koud vlees, is er de favoriet broodbeleg topic! Het gaat ook om enkel het (gekookt/gebraden/gebakken/gegrild/...) vlees, zonder toegevoegde producten zoals saus!
3e ronde
rechtstreeks geplaatst
1. gebraden kip 10 - 20.83% (16 - 25.40%)
2. biefstuk 8 - 16.67% (13 - 23.64%)
3. spek 8 - 16.67% (7 - 18.92%)
beste verliezers
1. (varkens)worst 5 - 10.42% (4 - 10.81%)
2. blinde vink 4 - 8.33% (9 - 19.15%)
3. konijn 4 - 8.33% (7 - 14.89%)
4. kalkoen 4 - 8.33% (6 - 16.22%)
Uitgeschakeld / Eindstand
8. grijze garnaal 4 - 8.33% (5 - 9.09%)
9. varkenskotelet 1 - 2.08% (5 - 10.64%)
10. lamskoteletten 0 - 0.00% (6 - 9.52%)
21. eend 4 - 7.27%
21. krab 4 - 7.27%
21. tong (vis) 4 - 7.27%
24. tonijn 4 - 6.35%
25. mosselen 3 - 8.11%
26. varkenslappen 3 - 5.45%
27. bloedworst 3 - 4.76%
27. roze garnaal 3 - 4.76%
29. gamba's 2 - 5.41%
30. forel 2 - 4.26%
30. zalm 2 - 4.26%
32. ganzenlever (foie gras) 2 - 3.64%
33. zeebaars 2 - 3.17%
34. kabeljauw 1 - 2.70%
35. fazant 1 - 2.13%
35. kaviaar 1 - 2.13%
37. haring 1 - 1.82%
38. makreel 1 - 1.59%
39. paling 0 - 0.00%
40. sardine 0 - 0.00%
2e ronde
Groep A (48 stemmen)
1. gebraden kip 10 - 20.83% (16 - 25.40%)
2. biefstuk 8 - 16.67% (13 - 23.64%)
3. spek 8 - 16.67% (7 - 18.92%)
4. (varkens)worst 5 - 10.42% (4 - 10.81%)
5. blinde vink 4 - 8.33% (9 - 19.15%)
6. konijn 4 - 8.33% (7 - 14.89%)
7. kalkoen 4 - 8.33% (6 - 16.22%)
8. grijze garnaal 4 - 8.33% (5 - 9.09%)
9. varkenskotelet 1 - 2.08% (5 - 10.64%)
10. lamskoteletten 0 - 0.00% (6 - 9.52%)
Groep B
shoarma (pitavlees) (14 - 25.45%)
gegrilde ribben (14 - 22.22%)
stoofvlees (14 - 22.22%)
kipfilet (8 - 17.02%)
schnitzel (7 - 14.89%)
entrecote (6 - 16.22%)
scampi's (5 - 10.64%)
kalfsvlees (5 - 9.09%)
kreeft (4 - 10.81%)
paardensteak (4 - 10.81%)
1e ronde
Groep 1 (63 stemmen)
1. gebraden kip 16 - 25.40%
2. gegrilde ribben 14 - 22.22%
2. stoofvlees 14 - 22.22%
4. lamskoteletten 6 - 9.52%
5. tonijn 4 - 6.35%
6. bloedworst 3 - 4.76%
6. roze garnaal 3 - 4.76%
8. zeebaars 2 - 3.17%
9. makreel 1 - 1.59%
10. sardine 0 - 0.00%
Groep 2 (55 stemmen)
1. shoarma (pitavlees) 14 - 25.45%
2. biefstuk 13 - 23.64%
3. grijze garnaal 5 - 9.09%
3. kalfsvlees 5 - 9.09%
5. eend 4 - 7.27%
5. krab 4 - 7.27%
5. tong (vis) 4 - 7.27%
8. varkenslappen 3 - 5.45%
9. ganzenlever (foie gras) 2 - 3.64%
10. haring 1 - 1.82%
Groep 3 (47 stemmen)
1. blinde vink 9 - 19.15%
2. kipfilet 8 - 17.02%
3. konijn 7 - 14.89%
3. schnitzel 7 - 14.89%
5. scampi's 5 - 10.64%
5. varkenskotelet 5 - 10.64%
7. forel 2 - 4.26%
7. zalm 2 - 4.26%
9. fazant 1 - 2.13%
9. kaviaar 1 - 2.13%
Groep 4 (37 stemmen)
1. spek 7 - 18.92%
2. entrecote 6 - 16.22%
2. kalkoen 6 - 16.22%
4. kreeft 4 - 10.81%
4. paardensteak 4 - 10.81%
4. (varkens)worst 4 - 10.81%
7. mosselen 3 - 8.11%
8. gamba's 2 - 5.41%
9. kabeljauw 1 - 2.70%
10. paling 0 - 0.00%