[7 - 9 november] Ledenweekend

Activiteiten van andere clubs mag je hier plaatsen!

Moderator: Praesidium

User avatar
Helga
WOZ
Posts: 372

[7 - 9 november] Ledenweekend

Post#1 » Thu Oct 30, 2014 3:21 pm

Beste leden,

Zoals jaarlijkse traditie organiseert WINAK ook dit jaar weer een ledenweekend. Dit zal doorgaan van 7 tot en met 9 november in De Schutterij in Limburg. Wij beginnen vrijdagavond met avondeten gevolgd door een dropping.

Op zaterdag voorzien wij ontbijt, middagmaal en avondeten. Verder voorzien wij ter ontspanning een activiteit in de namiddag en een cantus in de avond. Zondag wordt er dan weer na een ontbijt vertrokken richting huis.

Voor dit hele weekend vol met pret en vrienden betaal je slechts € 35 (maaltijden inbegrepen). Voor eerstejaars geldt er dan nog eens een korting van € 5 euro op het hele weekend. Voor deze prijs kunnen wij echter niet voor het vervoer van en naar het weekend zorgen. Hiervoor moet je dus zelf zorgen. Carpoolen blijft de handigste optie, dus wie met de auto komt, of nog vervoer nodig heeft, het facebookevent is the place to be.

Bij inschrijving (deadline: 4 november 23:59) wordt ervan uit gegaan dat je het hele weekend mee zal doen, en wij voorzien voor dat aantal dan ook eten voor het hele weekend. Kan je enkel 1 dag, mail dan naar helga@winak.be om te melden welke dag(en) dat je er wel bij zal zijn en of je dan wil mee eten. Dezelfde deadline als voor de inschrijvingen geldt ook hier.

Dus concreet:
Vrijdag welkom vanaf 17:00
Adres: Weg naar Dorne 15
3660 Opglabbeek

Inschrijven kan je hier doen:
http://winak.be/ledenweekend" onclick="window.open(this.href);return false;
WINAK Schachtenkoningin 2012 - 2013
WINAK Sport 2013 - 2014 (Sportpraeses van het jaar)
WINAK Quaestor 2014 - 2015
WINAK WOZ 2015 - ...

Return to “Activiteiten”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests